O nama

O nama

Povijest i razvoj

TERMOPLIN d.o.o. je društvo u privatnom vlasništvu, područje djelovanja poduzeća je izvođenje i opremanje svih vrsta strojarskih instalacija (instalacije svih vrsta grijanja, plinske instalacije, hlađenja, ventilacije, vodovodne i kanalizacijske mreže …) te servis plinskih uređaja renomiranih proizvođača poput Viessmana i Vaillanta, za koje je društvo i ovlašteni serviser.  Poduzeće je i zastupnik talijanske tvornice Tecnoclima S.p.a. 


Misija i vizija

Misija poduzeća je da pruži što kvalitetniju uslugu svojim korisnicima, te što veći asortiman proizvoda iz vlastite kao i sekundarne proizvodnje. Poduzeće teži neprekidnom usavršavanju i povećanju kvalitete organizacije kroz sve odjele u poduzeću, a samim time i povećanju opsega poslovanja, kao i  cjelokupnom sektoru gospodarstva. Svojom efikasnošću Termoplinov tim se besprijekorno suočava sa brojnim i promjenjivim zahtjevima krajnjih kupaca, ali i globalnog tržišta.

Vizija poduzeća je proširenje na strano tržište te biti što konkurentniji, proširenje poslovnog prostora, te samim time i otvaranje novih radnih mjesta. Permanentno obrazovanje sadašnjih i budućih zaposlenika, daljnje zastupanje društveno-odgovornih interesa, te ostvarenje novih poslovnih suradnji u korist i zadovoljstvo obje potencijalne strane.


 

Kompakta jedinica
Novosti

Godišnje održavnje sustava za grijanje i hlađenje

Godišnje održavnje sustava za grijanje i hlađenje.


Vaillant ovlašteni servis

Naručite servis Vaillanta !!!

Narudžbe za servis V...


Poslovni prostor za najam

Poslovni prostor za najam/prodaju

Iznajmljujem...



Web design - CMS - SEO