AKTIVACIJSKE TIPKE - TECE

AKTIVACIJSKE TIPKE - TECE
  

 

 

Standardne aktivacijske tipke pravokutnog dizajna. Namijenjene prije svega za standardno opremanje različitih objekata.TECEbase omogućava dvokoličinsku funkciju ispiranja.         

 

 

 

                                     

 

Aktivacijske tipke s jednom ili dvokloičinskom tehnologijom. Dostupne u brojnim varijantama, svojim kompaktnim dimenzijama harmonično se uklapa u svaku kupaonicu. Obostrani gumeni odbojnici na tipkama, osiguravaju nečujno aktiviranje ispiranja.

  

Aktivacijska tipka od plemenitog čelika, sriveni vijak je dodatno štiti od krađe. Stoga je naručito prikladna za javne prosotre. Svojim elegantinm dizajnom uklapa se u gotovo svaki prostor.

 

TECEloop aktivacijske tipke od stakla, za dvokoličinsku tehniku ispiranja, reducirane su u svojoj formalnoj pojavi na minimum. Mogućnost ugradnje u ravnini zida izvanredno je svojstvo ovog modela TECEloop, upotrebom ugradbenog seta, ugradnja u ravnini zida jednako je lagana koliko i precizna.

 

TECEsquare aktivacijska tipka, svojojm posebno plosnatom ugradnjom stavlja naglasak na djelovanje čistog plemenitog čelika i savršenu integraciju u modernu arhitekturu kupaonice. Moguća i u staklenoj izvedbi, kao i ugradnja na zid.

Kompakta jedinica
Novosti

Godišnje održavnje sustava za grijanje i hlađenje

Godišnje održavnje sustava za grijanje i hlađenje.


Vaillant ovlašteni servis

Naručite servis Vaillanta !!!

Narudžbe za servis V...


Poslovni prostor za najam

Poslovni prostor za najam/prodaju

Iznajmljujem...Web design - CMS - SEO